BON ANY NOU!!

L'Agasalla vos desitja un bon any 2008. Descuideu pas d'escoltar l'emissió especial cap d'any de l'Agasalla, avui a Ràdio Arrels! Recordarem que l'any 2008 se celebraran unes quantes coses: Els 800 anys del naixement de Jaume Ier, els 1000 anys de l'Abat Oliba, Perpinyà serà durant un any Capital de la Cultura Catalana, se celebraran els 40 anys del maig 68, els 40 anys de l'Universitat Catalana d'Estiu…. I serà l'any internacional de la PATATA! Així que menjeu moltes patates i passeu un bon any!!!! 
 
Bon any nou!

[@more@]

Quant a agasalla

Hem canviat de blog, ara podeu seguir les nostres activitats a http://agasalla.blogspot.com, podeu contactar-nos per mail: agasalla@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.