Ja ha passat el 3 de novembre!

Com ja sabeu, el 3 de novembre era la diada de Catalunya Nord, la qual commemora el 7 de novembre 1659. També coincidia amb l'acte de cloenda del Correllengua. Aquest dia l'Agasalla organitzava una Xerrada amb l'Eric Bertran, on ens presentava els seus dos llibres: Eric i l'exèrcit del Fènix, i l'Institut de la vergonya.

Xerrada de l'Eric 
A les 16h00 ha començat la mani des de la plaça Catalunya fins al Castellet, on s'ha llegit el manifest: feu clic aquí per a llegir-ho.
 
Pancarta inicial
 La diada s'ha acabat amb concerts, i els Agasallencs a la barra!
La nostra barra!

[@more@]

Quant a agasalla

Hem canviat de blog, ara podeu seguir les nostres activitats a http://agasalla.blogspot.com, podeu contactar-nos per mail: agasalla@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ja ha passat el 3 de novembre!

  1. Butch diu:

    Adiu !

    Vos escric un article per que el poseu al vostre bloc, és sobre el meu bloc per aprendre el català.Vet aqui l’article, gràcies per endavant :

    APRENDRE EL CATALA AMB INTERNET

    Tu que llegeixes aquest bloc, normalment ja sabes parlar català, pero al teu entorn tendries pas persones que no ho saben per diversos motius ? Per exemple, els que no el van poder aprendre a l’escola, els que no poden prendre cursos perquè és car, els que tenen pas el temps pels cursos, etc, etc… Per a ells vet aqui la solució : el blog http://catalanpourtous.skyblog.com . Es un bloc que permet aprendre el català (de moment les bases) molt facilment, al vostre ritme, i és accessible a tots perquè en francès. Es per aixó que te demani, a tu, lector d’aquest bloc, de parlar del bloc http://catalanpourtous.skyblog.com als teus amics, a la teua familia, a tot el teu entorn què… Parla’n i fés-ne parlar, perquè fent la promoció d’aquest bloc, faràs la promoció de la llengüa catalana a Catalunya-Nord !

Els comentaris estan tancats.